Nettløsninger

Websider

Vi hjelper deg med en enkelt bedrift hjemmeside eller løsninger innen e-handel, web-hosting via skybaserte løsninger, digitale medier, reklame og markedsføring av din bedrift.

Vi tilbyr dynamiske nettsider med interaktiv web design. Vi leverer nettsider med nettbutikk, webutvikling skreddersydd for deg og din bedrift, applikasjoner rådgivning og profesjonell søkemotoroptimalisering.

Skyløsninger

Skybaserte løsninger er svært kostnadseffektivt. En slipper å investere i programpakker som ofte må oppdateres eller byttes ut i nyere versjoner. Her kan vi levere skybaserte og trygge løsninger der en slipper kostbare servere, backup-rutiner og tidkrevende installasjoner. Alt kan trygt lagres i nettskyen. Smarte skalerbare forretningsløsninger som fungerer på både mobil, nettbrett og datamaskinen. Vi leverer kundebehandlingssystemer (CRM), økonomisystemer, prosjekt-, time-, og reiseløsninger.

SEO

En god ranking på internett er avgjørende for din suksess!
Rangerer en høyt på internettsøk er dette avgjørende for din bedrifts suksess!
Søkemotoroptimalisering. SEO (Organisk søk gjennom søkermotoroptimalisering) handler om å skape bedre rangeringer og synlighet på søkemotorer for å tiltrekke relevante besøkende til nettstedet ditt, personer som er på jakt etter det du tilbyr.